New Tadalafil 20 mg weekendpil +

Tadalafil 20 mg weekendpil

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment

Tadalafil 20mg

Niet voor niets wordt deze pil daarom de ‘weekendpil’ genoemd. Stelt u zich eens voor dat u het circuit ingaat en u neemt vrijdagavond een pil. De werking van ongeveer 36 uur garandeert u dat u tot zondagochtend niks meer hoeft te slikken! Ideaal als u een heet en spannend weekend voor de boeg heeft.

Wat is Tadalafil 20mg?

Tadalafil is de naam van een stof die ervoor zorgt dat mannen met erectieproblemen weer kunnen uitblinken op seksueel gebied. De stof zorgt er namelijk voor dat bepaalde enzymen worden geremd, waardoor het opwekken van een erectie weer een fluitje van een cent is. Als zogenaamde PDE5-remmer (PDE5 is het enzym dat voor een slappe penis zorgt) is tadalafil 20mg dus vergelijkbaar met sildenafil.

En inderdaad, sildenafil is de werkzame stof in populaire erectiepillen als Viagra en Kamagra. Er zijn natuurlijk nog wel andere kleine verschillen tussen de twee, maar in grote lijnen werken sildenafil en tadafil hetzelfde. Hét grote verschil zit hem in de duur van de werking: waar sildenafil 4-6 uur na inname effect sorteert, is dat bij tadalafil 20mg soms dus wel anderhalve dag!

Is het gebruik gevaarlijk?

Tadalafil 20mg kan in principe veilig gebruikt worden, mits u ervoor zorgt dat u doet wat in de bijsluiter staat. Dat is echter al fase twee, want in eerste instantie moet u ervoor zorgen dat u geen vervuilde rommel in huis haalt. U kunt deze pil tegenwoordig overal online krijgen, maar besef wel dat de verschillen tussen twee varianten groot kunnen zijn. De ene tadalafil 20mg is de ander niet.

Verzeker u er dus van dat u uw erectiemiddelen bij een betrouwbare leverancier koopt. 24kamagra laat de producten maken door gerenommeerde Indiase bedrijven als Ajanta Pharma en Centurion. Daar wordt veel aandacht geschonken aan veiligheid, bijvoorbeeld in de vorm van uitgebreide productcontroles. Dat gebeurt namelijk aan de hand van Europese veiligheidsvoorschriften. De pillen die u bij 24kamagra koopt, zijn dus altijd getest en goed bevonden.

Tadalafil 20mg bijwerkingen
Of u nu voor het eerst erectiepillen gebruikt, of als u al ervaring heeft met bijvoorbeeld sildenafil of vardenafil: het is altijd verstandig om eerst goed de bijsluiter door te lezen. Net als ieder ander medicijn kan de stof namelijk bijwerkingen veroorzaken. Lees onder andere over de contra-indicaties met betrekking tot tadalafil 20mg. Zo weet u zeker dat u het product op een veilig manier gebruikt.

Ook dan is het echter niet uitgesloten dat er bijwerkingen optreden. Daarbij moet u denken aan hoofdpijn, duizeligheid en een verstopte neus. In sommige gevallen kan er ook sprake zijn van spijsverteringsproblemen. De meeste gebruikers ervaren echter geen of lichte klachten, die meestal te verwaarlozen zijn. In vergelijking met het plezier dat u uit deze wonderpil haalt, is dat peanuts!

Andere erectiepillen en jelly’s

Bent u op zoek naar een goed werkend erectiestimulerend middel, maar twijfelt u nog over tadalafil 20mg? Op 24kamagra vindt u een ruim assortiment aan andere pillen, jelly’s en tabletten. Uiteraard verkopen wij het populaire Kamagra, maar ook Lovegra (voor vrouwen) en pillen op basis van vardenafil behoren tot ons ruime aanbod.

Indien u bij 24kamagra bestelt, kunt u er altijd van op aan dat uw bestelling in een discrete, blanco verpakking thuis wordt bezorgd. U kunt daarnaast veilig betalen via iDEAL en ook de afschrijving op uw bankrekening gebeurt onder een discrete naam. En last but not least: onze producten zijn altijd 100 procent legaal!

 

 

Reviews

Super Aanbieding

Combipakket 1

2 strips Kamagra 100 mg (8 st.) & 1 x kamagra bruis (7 st.) + 1 weekpack Kamagra Jelly (7 st.).

Nu Geen € 52,80 maar slechts € 47,50

Super Aanbieding

Combipakket 2

1 strip Kamagra 100mg (4 st.) +1 strip sildenafil 100mg (10 st.) + 1 x Cobra 120mg (5st.).

Nu Geen € 40,85 maar slechts € 34,95

Super Aanbieding

Combipakket 3

2 x lovegra (8st.) + 1 strip super vadalista (10 st.) + 2 strips Super P Force (8st.).

Nu Geen € 75,75 maar slechts € 66,50