Heeft u een vraag? Maak een ticket aan!

U wilt als klant natuurlijk graag een snel en volledig antwoord wanneer u een vraagt heeft over een bestelling die u heeft geplaatst. Ook wanneer u een klacht heeft wilt u snel het gevoel hebben dat deze serieus en adequaat in behandeling word genomen.

Om optimale service te kunnen bieden hebben wij een support ticket systeem. Vaak worden vragen zonder aanvullende informatie per e-mail gesteld, waardoor het onduidelijk is om welke bestelling het precies gaat. Dit brengt onnodig e-mail contact met zich mee waardoor u als klant langer op een volledig antwoord moet wachten. Doordat we vanuit onze helpdesk direct al uw orders en de status hiervan kunnen inzien is het mogelijk u direct te voorzien van een volledig antwoord op uw vragen.

Voor ons staat uw tevredenheid namelijk hoog in ons vaandel!

Hoe dien ik een ticket in?

U logt in in uw account en drukt vervolgens rechts bovenin de website op de link -> SUPPORT TICKETS en u kunt direct uw vraag stellen en de bijbehorende order referentie selecteren. Wanneer er een antwoord is gegeven door één van onze support medewerkers dan ontvangt u deze direct in uw mailbox, ook zal er duidelijke zichtbare melding verschijnen op onze website de eerst volgende keer dat u inlogt dat er een ongelezen reactie op uw vraag beschikbaar is.

Het is mogelijk om vervolgens nog op het ticket te reageren wanneer u dit wenst.

We hopen uw klantervaring aanzienlijk te verbeteren met onze Support tickets.


Super Aanbieding

Combipakket 1

2 strips Kamagra 100 mg (8 st.) & 1 x kamagra bruis (7 st.) + 1 weekpack Kamagra Jelly (7 st.).

Nu Geen € 52,80 maar slechts € 47,50

Super Aanbieding

Combipakket 2

1 strip Kamagra 100mg (4 st.) +1 strip sildenafil 100mg (10 st.) + 1 x Cobra 120mg (5st.).

Nu Geen € 40,85 maar slechts € 34,95

Super Aanbieding

Combipakket 3

2 x lovegra (8st.) + 1 strip super vadalista (10 st.) + 2 strips Super P Force (8st.).

Nu Geen € 75,75 maar slechts € 66,50